Energin är äntligen tillbaka!! Har varit sååå trött i flera veckor nu och har inte riktigt vetat vad det beror på men troligtvis har det varit en kombination av mycket stress och för lite sömn. Men nu börjar det lugna ner sig lite i livet och jag känner att energin som sagt är på väg tillbaka, om inte helt tillbaka. 

Förutom att det har varit mycket på jobbet nu en längre period så har det dessutom varit mycket sjuka barn och mycket skjutsande hit och dit på olika aktiviteter och så vidare. 

Min dotter har också varit lite nere eftersom de skulle börja med försäljning av kakor nu för att tjäna pengar till klassen och sist fick hon sämst försäljning av alla i hela klassen och det har var hon så ledsen över. Men då sålde de riktigt dåliga saker och ingen i klassen sålde egentligen bra så.. det var inte riktigt hennes fel tycker jag. MEN denna gången har dom valt att sälja kakor och jag vet att det kommer gå superbra med försäljningen för det är verkligen något som folk vill köpa, inklusive jag själv. Så tips till alla er som hamnat i samma sits, sälj kakor istället för det är roligt för barnen att sälja och det är något som folk vill köpa.

Nu hoppas jag på att stressnivåerna håller sig nere så ska jag njuta av sommaren!

Ha det!