
Huvudingrediens – Bröd
Ett väldigt gott och saftigt matbröd som passar utmärkt att äta för diabetiker eftersom det inte innehåller så mycket socker.




En av de godaste förrätterna som jag gjort – hur lätt som helst och vansinnigt god 🙂




En av de godaste cheesecakevarianterna jag någonsin smakat – rekommenderas varmt! Receptet kommer från www.alltommat.se


En helt otroligt god och smakrik cheesecake som passar perfekt till förrätt, buffébordet eller vickningen.

Otroligt god och enkel efterrätt att ha på lut i frysen när oväntade gäster dyker upp.

En otroligt god och säkert också väldigt onyttig efterrätt. Äts direkt efter den är iordninggjord för annars börjar den att rinna. Tack till min svägerska Maria för receptet.

Jag älskar dopp i grytan (eller blöttbröd som jag o min familj säger). Varje julaftonsmorgon äter jag det till frukost och har gjort det i säkert 25 år…


Inte världens nyttigaste mat men ibland vill man “lyxa” till det lite och göra en variant på pannkakorna… I Norge heter det “Arma riddare”




