Scrap

LO

Just nu är jag inne i ett pysselflow kan jag meddela! Jättekul!

I Pysseldags blogg hittade jag en utmaning där man skulle inspireras av en bild o färger samt skulle man ha med något stämplat på sitt alster.

Jag gillade verkligen färgerna som fanns i utmaningen så det passade mig ypperligt! Det stämplade är både texten “minnen 2014” som jag stämplat med magnetstämplar från Making Memories. Men jag har även använt två borderstämplar från Prima Marketing o stämplat bågarna till höger o vänster samt på ena mönstrade pappret nere till vänster.

♥ Kram Helena ♥

 

Bidrag till pysslotekets utmaning

Idag tänkte jag, hör o häpna, faktiskt skicka in ett bidrag till en scraputmaning!!! När hände det senast liksom?!

Det är pyssloteket som har en utmaning som är en skiss OCH färgutmaning och mitt bidrag blev så här:

Tyvärr är det lite svårt att fota när det är vinter och mörkt men man ser ju i alla fall att jag uppfyller kriterierna genom att följa skissen och använda färgerna: vitt, svart, rött och turkost, eller hur?!

Pysslotekets utmaning hittar du här!

♥ Kram Helena ♥

 

Ta vara på alla glädjeämnen du har!

Jag har bestämt mig för att ta tillvara på så mycket glädje- och tacksägelseämnen som jag bara kan under 2013.

Ett steg i den riktningen är att jag har altrat en anteckningsbok. I boken kommer jag att skriva 3 st glädjor varje dag (eller så många dagar jag kan/vill/orkar) under det här året. Om det kommer en dag då jag känner mig nere och då kan jag sätta mig ner och kika i min bok å ser då hur många härliga och ibland även enkla glädjor som finns i mitt liv.

Materialet jag har använt mig av kommer från Scraphuset.

♥ Kram Helena ♥

 

HighCoastScrap = världens bästa förening

Sen 2008 är jag medlem i föreningen HighCoastScrap, en förening som måste vara världens bästa förening :o)) Lite skryt är det allt då jag är en av intitiativtagarna till föreningen OCH även kassör.

Är man medlem i föreningen (kostar 200 kr/år) så får man vara med och pyssla vid 17-18 tillfällen varje år!! Flertalet tillfällen (1 gång/månad) är kostnadsfria för medlemmar och resten får man delta i mot en liten kostnad. Fyra gånger/år anordnas scraploppis i samband med månadsträffarna och det är en kanongrej för pysselgrejor att byta ägare billigt och snabbt.

Nu är det snart dags igen för en heldags pysselträff *tjohoooo* Denna gång lördagen den 8:e september.

Hoppas att det är många medlemmar som kommer för uppslutningen brukar vara bra, mellan 50 – 75 st brukar komma och pyssla.

 

Glad Påsk!

Jag vill tillönska alla nära, kära och okända en fantastiskt Glad Påsk!

Hoppas ni får en härlig ledighet med mycket vänskap, kärlek, god mat och även nån smaskig godis emellanåt!

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar…