Vi fortsätter på samma väg här i bloggen, det har gått så bra i helhet för både sonen och dottern med försäljningen av kakor till klassen. Dem har fått åka på varsin resa genom att tjäna pengar till klassen. Förra gången var det genom Kakservice vi sålde kakor, men nu har klass mentorn valt att byta spår litegrann. Kakservice har sitt motsvarande bolag även i Norge, men här säljer dem istället förbrukningsprodukter såsom toalettpapper bla. 
Kakorna gick ju bra och sälja och jag hoppas verkligen att det går lika bra med toalettpappret, denna gång är det sonen som skall sköta all försäljning. Vi har tidigare år hjälpt till med en hel del, men nu börjar han komma upp i åldrarna så vi bestämde oss för att han får hantera allt från orderläggning från kunderna, all rapportering och all leverans. Vi tycker det är bra att våra barn lär sig i god tid att det krävs ett arbete för att få utdelning. I detta fall blir det inte pengar i form av lön utan ett roligt äventyr med kompisarna.

Vi hoppas och tror att detta skall gå bra, skulle det vara så att han får problem eller liknande kommer vi ju självklart hjälpa till och stötta han. Men jag tror och vet att han är charmig och duktig på att prata. Så försäljningen skall nog inte vara några större problem. VI får se hur det blir med orken och engagemanget, det kan vara där skon klämmer vid detta tillfälle.

Jag lär väl få köpa ett par paket toalettpapper med, men det är bara bra. Det är ju som sagt förbrukningsvara.

Nu är det dags och laga middag, vi hörs. Hejdå.