Typ av maträtt – Efterrätt
En härligt kladdig och ofantligt god kladdkaka med smak av mint.
Hemgjord glass är något helt fantasiskt, så även denna!
En sån där lagom söt och sliskig paj som passar perfekt efter en god middag. Supergott!
Har en ganska mild men ändå bestämd apelsinsmak. Lättgjort recept från Allt om mat.
En syrlig och god efterrätt med smak av kanel.
Fantastiskt god kladdkaka. Receptet kommer ursprungligen från tidningen Hembakat men är lite modifierat av mig.
Mycket god och lättbakad kaka som även kan användas som efterrätt.
Riktigt gott och sliskigt.
Otroligt gott och väldigt enkelt. Servera med vaniljvisp eller vaniljglass.
En ruskigt god och smarrig äppelpaj.
Riktigt gott med mycket smak.
Mycket, mycket gott – funkar lika bra med färska äpplen som med frysta.
Kanon att bjuda på om man får oväntade gäster, en burk konserverad frukt har man ofta på lager hemma.
En riktigt gammal klassiker bland efterrätter men en av favoriterna.
En riktigt god och härligt kletig kladdkaka med smak av banan.
Smakar precis som friterade bananer på kinarestauranger – lika sliskigt o mumsigt!
En supergod och enkel paj att bjuda på när gäster kommer, servera med marsansås till så blir det extra mumsigt. Receptet passar till alla sorters bär, här med nyplockade blåbär.
Hur läskande som helst o dessutom jätte-jättegott! Här gjord på blåbär.
Kakan får mycket smak från kanelen och smörkrämen.