Typ av maträtt – Efterrätt
 

En härligt kladdig och ofantligt god kladdkaka med smak av mint.

recipe image
 

Hemgjord glass är något helt fantasiskt, så även denna!

recipe image
 
En sån där lagom söt och sliskig paj som passar perfekt efter en god middag. Supergott!
recipe image
 
Har en ganska mild men ändå bestämd apelsinsmak. Lättgjort recept från Allt om mat.
recipe image
 
En syrlig och god efterrätt med smak av kanel.
recipe image
 

Fantastiskt god kladdkaka. Receptet kommer ursprungligen från tidningen Hembakat men är lite modifierat av mig.

recipe image
 
Mycket god och lättbakad kaka som även kan användas som efterrätt.
recipe image
 

Riktigt gott och sliskigt.

recipe image
 
Otroligt gott och väldigt enkelt. Servera med vaniljvisp eller vaniljglass.
recipe image
 

En ruskigt god och smarrig äppelpaj.

recipe image
 

Riktigt gott med mycket smak.

recipe image
 

Mycket, mycket gott – funkar lika bra med färska äpplen som med frysta.

recipe image
 

Riktigt, riktigt gott!

recipe image
 
Kanon att bjuda på om man får oväntade gäster, en burk konserverad frukt har man ofta på lager hemma.
recipe image
 
En riktigt gammal klassiker bland efterrätter men en av favoriterna.
recipe image
 

En riktigt god och härligt kletig kladdkaka med smak av banan.

recipe image
 

Smakar precis som friterade bananer på kinarestauranger – lika sliskigt o mumsigt!

recipe image
 
En supergod och enkel paj att bjuda på när gäster kommer, servera med marsansås till så blir det extra mumsigt. Receptet passar till alla sorters bär, här med nyplockade blåbär.
recipe image
 
Hur läskande som helst o dessutom jätte-jättegott! Här gjord på blåbär.
recipe image
 
Kakan får mycket smak från kanelen och smörkrämen.
recipe image
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa > Sista >>