
Typ av maträtt – Grytor
Det här receptet är lite annorlunda jämfört med vanlig klassisk Chili con carne men lika gott ändå.


Påminner väldigt mycket om den franska köttgrytan som jag brukar göra o är minst lika god.



Jag gillar verkligen chili con carne – när jag var liten åt vi aldrig ris till utan bara som det var och ett gott vitt bröd till.


Få ingredienser, gott och lättlagat. Väldigt omtyckt av både vuxna och barn.

Snacka om snabbmat – på 15 minuter är den här goda grytan klar – den tillagas under tiden som riset kokar.

Den här maträtten gjorde jag enligt devisen “man tager det man haver” o det blev riktigt gott.



Stinget i grytan kommer från sambal oelek’en. Vill du har mer sting så ta ännu mer sambal, valet är ditt :o))


Vansinnigt lätt att göra och otroligt smakrikt. Passar utmärkt att frysa in om det blir över.

En fantastiskt god och smakrik gryta som dessutom går utmärkt att förbereda om gäster kommer på besök.


