Typ av maträtt – Inläggning o konservering
 
Jag älskar sill o naturligtvis även denna…!
recipe image
 
Ett bra recept på förvällda kantareller som sedan fryses in o används till svampstuvningar under vintern.
recipe image
 
Passar även till sommarbuffén som på julbordet eller som del av hel måltid tillsammans med kokt potatis.
recipe image
 
Blir en riktigt god sill med massor av smak.
recipe image
 

Riktigt god gurka som passar perfekt till leverpastejsmörgås eller till en god älgstek.

recipe image
 
En av mina favoritsillinläggningar – enklare kan det ju inte bli…!
recipe image
 
Klassisk svensk inlagd sill när den är som bäst!
recipe image
 
Även det här receptet är kanongott!
recipe image
 
Inlagda rödbetor passar utmärkt till massa olika maträtter. De som man lagt in själv smakar ju godast 🙂
recipe image
 

Sill kan man aldrig få för lite av – den här är otroligt god.

recipe image
 

En god och krämig sill som passar lika bra på julbordet som till midsommarbuffén.

recipe image
 

En av sillsorterna jag gjorde till julbordet 2010. Ursprungsreceptet är från Leila Lindholms TV-program “Leila Home Delivery Christmas”

recipe image
 

Gott-gott-gott!

recipe image
 
Smakrikt och väldigt gott.
recipe image
 
En annan variant på marinerade bönor – men lika god som den andra.
recipe image
 

Passar jättebra till köttgrytor, köttfärsbiffar odyl. Det blir en otroligt bra smak med kombinationen av sockret och ättikan.

recipe image
 

Passar perfekt som tillbehör till vaniljglass eller som tårtfyllning.

recipe image
 

En riktigt god sillinläggning med frisk smak utifrån det rivna citronskalet.

recipe image
 

Fantastiskt gott – passar lika bra till buffébordet på midsommar som på julbordet. Tack Anette för receptet *kram* Tycker den här varianten är hur god som helst eftersom den är mildare i smaken än köpt.

recipe image
 
mmmm – gott!
recipe image
<< Första < Föregående 1 2 Nästa > Sista >>