Typ av maträtt – Sylt, mos o marmelad
 

Inspirerad av härliga Liza så har jag äntligen gjort egen apelsinmarmelad 🙂

recipe image
 

Lättlagad och fantastiskt god äppelmos som passar till pannkakor, våfflor eller havregrynsgröt.

recipe image
 
En helt fantastiskt god och lättlagad blåbärssylt.
 
Vaniljsockret ger blåbärssylten en lite lyxigare smak.
 

Med lite syltsocker i sylten så blir den så där lagomt fast.

 

Fantastiskt god marmelad som passar perfekt till ost och kex.

 

Det här blir en god och somrig sylt där man inte känner av smaken från rabarbern.

 
Sylten görs av bärmassan som blivit kvar av hallon- och rabarbersaften och smakar precis lika bra som annan sylt.
 

En fantastiskt god marmelad med smak av både de söta hallonen, de syrliga rödvinbären och med touch av vaniljsocker. Smakar ljuvligt på hemgjord knäckebröd och en bit brieost.

 
Jag gillar när sylten inte är allt för lös och inte heller för fast. Därför blandar jag strösocker och syltsocker.
 

Hallon och vanilj är en oslagbar kombination o i sylt är det kanongott!

 

Blir en riktigt god och underbar sylt.

 
Ger en fin smak och passar gott till nybakade scones.
 
Hemgjord lingonsylt passar perfekt till massor av olika maträtter.
 
Lättare att göra än man tror faktiskt, smakar jättegott till vilt kött.
 
Supergott till grillat!
 
Kanongott till vaniljglass.
 

Passar perfekt som tillbehör till vaniljglass eller som tårtfyllning.

recipe image
 

Det här är sommar…! Lättgjord o jättegod sylt av sommarens bär.

 
Trots att det går åt mycket rödvinbär till att koka gelé så tycker jag att det är värt besväret för det är ju så fantastiskt gott till kött.
<< Första < Föregående 1 2 Nästa > Sista >>