Allt möjligt!

Åter till vardagen…

Imorgon är det dags att återgå till vardagen, i alla fall för mig. Kl 6 ringer väckaren som står på bordet bredvid min säng och jag kan tänka mig att det kommer att bli rackarns svårt att stiga upp och bege mig mot B. Förskola imorgon där jag ska vikariera. Jättekul dock att åka dit för personalen o barnen är så goa. Har varit där till o från under stora delar av 2012 så jag känner ju till stället utan o innan känns det som.

Jag har i och för sig jobbat till o från under både jul- och nyårshelgerna men jag har jobbat hemifrån så det har inte känts lika mycket.

Under hela nästa vecka har jag tänkt att laga mat ur kokboken “Din matkasse” som jag fick i födelsedagspresent i december. Tycker att Emma Hamberg o Anette Rosvall skriver så läckra och personliga “gör-så-här-beskrivningar” så jag ler ofta när jag läser dem. Surfa gärna in till Anettes blogg :o)

Det sista halvåret har vi haft några tuffa månader, planeringsmässigt när det gäller maten, vilket jag INTE vill tillbaka till så nu gäller det att ta tjuren vid hornen och återigen börja planera maten igen.

Maken börjar jobba på tisdag eller på onsdag och båda tjejerna börjar skolan på tisdag så då kommer det att kännas rejält att vardagen är här igen.

♥ Kram Helena ♥

 

En riktigt GOD JUL från oss!

De senaste två åren så har vi, istället för att skicka vanliga julkort, gått in på unicefs hemsida och köpt vaccin och näring. 

I år blev det 1 st vaccinpaket och 200 påsar vätskeersättning samt 60 påsar nötkräm mot undernäring. Vi tycker att det är ett bra sätt att hjälpa barn som i vår värld har det extra kämpigt bara för att överleva medan vi här hemma har allt och mer därtill.

Med denna gest vill vi, Helena, Håkan, Felicia och Emma, tillönska alla våra släktingar och vänner en riktigt GOD välsignad JUL och GOTT NYTT ÅR!

♥ Kram Helena ♥

 

Vinnare av blogcandyn

Tadaaaaa! Det är dags att avslöja vem som vann alla godsaker i min bloggcandy.

Av alla som kommenterade mitt inlägg så valde lillskruttan att nr 6 av kommentarerna skulle vinna och jag vill säga GRATTIS till Åsa Abrahamsson!

Maila mig din adress så postar jag din vinst så fort jag hinner!

♥ Kram Helena ♥

 

Blogcandy!!!

Hipp, hipp, hurra för Helena idag!!! Jajamensan, idag fyller jag år, många år om man får tro barnen på förskolan där jag vikar på. Några trodde att jag fyllde 70 år och nån trodde att jag fyllde 79 år idag medan en kille trodde 5 år.

Nej, så är det inte riktigt men 40+ fyller jag i alla fall å jag har blivit rejält bortskämd idag. Började med att jag vaknade till sång o paket på sängen, sen skönsång på förskolan o kramar. Vidare hem o ytterligare sång, kramar o paket! Härligt!

För att fira mig själv så tänker jag lotta ut en massa härliga pyssliga godsaker!

Det är allt från kuvert, påsar, tags, rubons, clearstamps, 6×6″ paper pad, stämplar till blommor, 2 st dies och allt däremellan. Det du ser på bilden lottas alltså ut!

Japp, det stämmer! Alla de här godsakerna lottar jag ut och för att vara med i utlottningen så vill jag att DU kommenterar just det här inlägget och du måste gratulera mig på födelsedagen för att vara med!

Blogcandyn håller på fram till fredag 14/12 kl 18.00 och därefter kommer en vinnare att dras!

♥ Kram Helena ♥

 

Underbara hyacinter

Det finns många blommor som jag gillar men en av favoriterna är faktiskt hyacinter. Jag tycker att de doftar helt fantastiskt ljuvligt och jag längtar tills det är advent så jag får kila till blomsteraffären och inhandla vita hyacinter, japp, vita ska det vara!

I år står två fina vita hyacinter i fönstret i köket och sprider sin underbara doft i hela huset.

Hos oss trivs inte de klassiskt röda julstjärnorna utan de dör direkt de kommer innanför dörren men hyacinterna trivs vilket jag är jätteglad över.

♥ Kram Helena ♥

 
Fler artiklar…