Stök i köket
Degslev från TupperwareDen här degsleven från Tupperware är ett av mina bästa köp någonsin. Jag använder den varje gång jag bakar för hålet i sleven gör att det inte blir klumpar i smeten eller degen. |
Creme Fraiche med Fetaost och Soltorkade tomaterDen här smaksatta creme fraichen är en av mina absoluta favoriter. Värm en burk tillsammans med en fraiche och ex stekt kyckling i bitar och servera tillsammans med färsk pasta. Går på några minuter så snacka om snabbmat… BasilikaFärsk basilika är otroligt gott att använda i matlagning. Både som smakförhöjare i en sallad eller som dekoration på en förrätt. Jag brukar köpa en kruka basilika ibland och låter den stå i köksfönstret så har jag färsk basilika under 1-2 veckor. Milda gräddeJag använder mig uteslutande av Mildas (o även Willys) gräddiga lättprodukter – tycker de är smakmässigt lika bra som vanlig grädde men har dessutom fördelen av att de är inte så feta. Fraiche 8 %Jag är en varm förespråkare för Valios fraiche med bara 8 % fett. Den passar alldeles utmärkt till både kalla o varma såser, pajer, gratänger osv. Prova du också om du inte redan gjort det! |