Mexfavorit med krämig fyllning
recipe image
söndag 21 augusti 2011
Beskrivning:

Smarrigt! (Jag använde mig av tacosås medium och tyckte att det blev rejält med hetta.)

Ingredienser
versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

1 förp tacoskal
400 g köttfärs
1 msk smör
1 gul lök
1 paprika
1 vitlöksklyfta
1 påse tacokrydda
1 dl taco sås eller salsa i valfri styrka
1 dl lätt creme fraiche

Metoder/steg

• Finhacka löken och strimla paprikan.
• Bryn köttfärsen i smöret.
• Lägg i löken och paprikan samt pressa i vitlöken och låt det fräsa med en stund.
• Tillsätt kryddorna, såsen och creme fraichen under omrörning.
• Låt sjuda i 5 – 10 minuter.
• Värm tacoskalen enligt förpackningen.
• Lägg fyllningen i de varma skalen.
• Om du vill kan du byta ut köttfärs mot samma mängd tärnad eller strimlad kycklingfilé.

vrig information

4 port