Söndag hos Näslund

Jag har bestämt mig för att nästa vecka (måndag - torsdag) ska det serveras klassisk svensk husmanskost här hemma. Det är så ofta som man (i alla fall jag) glömmer bort den där goda klassiska svenska maten som man växte upp med.

Först ut är isterband med gräddstuvad potatis. Idag kokade jag rödbetor som jag la in i ättikslag till morgondagens middag. För mer middagsförslag med svensk husmanskost hittar man i min matsedel för v 20 som jag just har lagt ut här till vänster.

Till middag bjöd jag idag på fläskfilé som jag marinerat i en barbequemarinad som sedan grillades. Till det serverades det rostad sötpotatis + morotstzatziki + tomat- och ananassalsa. Riktigt gott var det!

Efterrätten blev samma som igår - vit chokladkladdkaka med vaniljglass - eftersom det blev så mycket.

Må gott där ute tills vi hörs nästa gång :)

~ Kram Helena ~