Kall crabfishpaj

onsdag 20 augusti 2008

Beskrivning:

En paj som passar på buffébordet. Jag brukar alltid göra den här pajen på midsommar när vi har knytkalas hos våra vänner o den uppskattas jämt.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
2dlvetemjöl
100grrumsvarmt smör
2mskkallt vatten

 Crabfishfyllning:                                                          

pktcrabfish
dlärtor
2dlfraiche
dlfettfri majonnäs
mskhackad purjolök
mskchilisås
krmcayennepeppar


salt


vitpeppar


Metoder/steg

  • Blanda alla ingredienser till pajdegen, låt vila i kylen i 30 minuter.
  • Tryck ut degen i en pajform, nagga och grädda ca 15-20 minuter i 200°.
  • Låt svalna.
  • Tina crabfishen och skär den i mindre bitar.
  • Blanda samman alla ingredienser.
  • Fyll pajskalen med ”röran”.
  • Garnera efter fantasi.
  • Servera med en grönsallad.

vrig information

6 port

6 p/p

200° i 15 - 20 minuter

Omdmen