Gräddstuvad spenat

söndag 18 april 2010

Beskrivning:

Stuvad spenat kan aldrig bli fel till fisk, den här är med lite vitlök i och smakar ypperligt!

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

2

 

vitlöksklyftor

1

msk

olivolja

1

pkt

fryst spenat, 250 g

1

dl

matlagningsgrädde

 

 

salt

 

 

vitpeppar

Metoder/steg

  • Skala och finhacka vitlöken.
  • Hetta upp olivoljan i en stekpanna och fräs spenaten mjuk.
  • Tillsätt vitlöken och häll på grädden.
  • Låt koka i ca 5 minuter.
  • Smaka av med salt och vitpeppar.
  • Gott till parmesanpanerad lax.

vrig information

4 port

2 p/p

Omdmen