Fläskfilé i sojasås

lördag 13 mars 2010

Beskrivning:

Lättlagat och supergott!

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
1   fläskfilé
3   färska champinjoner
1 dl matlagningsgrädde
1 dl lätt creme fraiche
¼-½ dl soja
1 tsk sambal oelek

Metoder/steg

  • Skär fläskfilén i 1-cm tjocka skivor och champinjonerna i tunna skivor.
  • Lägg fläskfilén omlott i en ugnssäker form och strö champinjonerna över.
  • Blanda ingredienserna till såsen och häll detta över fläskfilén.
  • Gratinera i 225° i 40 – 45 minuter.
  • Servera med ris, pasta, kokt potatis eller potatisklyftor och en god sallad.
  • Passar lika bra att byta ut fläskfilén mot kycklingfilé.

vrig information

4 port

5 p/p

 225° i 40 – 45 minuter

Omdmen