Bruschetta a la Italia

måndag 28 december 2009

Beskrivning:

En av de godaste förrätterna som jag gjort - hur lätt som helst och vansinnigt god :)
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
4skivorvitt bröd
2 vitlöksklyftor
2mskolivolja
1-2 tomat
  färsk persilja
  färsk oregano
8 soltorkade tomater i olja
6mskkeso
8skivorlufttorkad skinka

Metoder/steg

  • Rosta brödet på ena sidan i en stekpanna med olivolja. Brödet är klart när det har blivit gyllengult.
  • Gnid in vitlöken i brödet på den rostade sidan. Tärna den färska tomaten och fördela över brödskivorna.
  • Hacka de färska örterna och de soltorkade tomaterna. (Har du inte färska örter så ta torkade.)
  • Blanda soltorkade tomater, örter och keso.
  • Lägg kesoröran över tomaterna och överst skinka.

vrig information

4 port

4 p/p

Omdmen