Grönpepparsås

lördag 26 december 2009

Beskrivning:

Väldigt lätt att göra och lite annorlunda sås med svamp och lök i men riktigt god.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
250gchampinjoner
1 lök
1msksmör
3mskmaizena
5dlmjölk
1dlmatlagningsgrädde
1mskdijonsenap
1mskgrönpeppar
½tsksalt
½tskpepparmix
½-1msksoja

Metoder/steg

  • Skiva champinjonerna och hacka löken fint.
  • Fräs detta i en gryta i smöret.
  • Rör ner maizenan och späd med mjölken och grädden.
  • Smaka av med kryddorna och låt puttra i drygt 5 minuter.
  • Serveras med kokt potatis och köttfärsbiffar.

vrig information

6 port

2 p/p

Omdmen