Gräddfilssås

söndag 06 december 2009

Beskrivning:

Lättgjort o gott!
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
dlgräddfil
2dllätt creme fraiche
½ purjolök
  persilja
  citron

Metoder/steg

  • Skär purjolöken i tunna ringar.
  • Häll gräddfil, creme fraiche och purjoringar i stekpannan (som du stekt laxfiléer tidigare i) och låt det småputtra i 3 – 4 minuter.
  • Häll såsen på varma tallrikar och lägg stekta laxfiléer ovanpå.
  • Garnera med persilja och citron.
  • Smakar utmärkt med kokt potatis och pressgurka.

vrig information

4 port

4 p/p

Omdmen