Fetafylld kyckling

måndag 18 augusti 2008

Beskrivning:

Ett smalt o gott recept på kyckling.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

80

grmager fetaost (max 16%)
4 marinerad soltorkad tomat
4 kycklingfilé
  salt
  vitpeppar
  kött- och grillkrydda
 Sås:

2

dllätt kesella 1%
  lättmjölk
1 knivsudd sambal oelek
½-1mskchilisås
  citronpeppar

Metoder/steg

  • Mosa fetaosten, hacka den soltorkade tomaten, blanda samman.
  • Skär ett snitt i kycklingfilén och lägg i fyllningen, sätt ihop med en tandpetare vid behov.
  • Salta och krydda kycklingfilén.
  • Stek kycklingen i ca 225° i ca 20 - 25 minuter.
  • Blanda ut kesellan med mjölken till lagom konsistens, smaksätt med kryddorna.
  • Servera med kokt ris samt lättstekta grönsaker och såsen.

vrig information

4 port

5 p/p

225° i ca 20 - 25 minuter

Omdmen