Chilikryddad skagenröra

söndag 01 november 2009
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
400grskalade räkor
2 ägg
250grKesella, 1%
ev. lättfil
2dlminifraiche, 5%
2tsksenap
2mskhackad gräslök
2mskhackad dill
½tsksalt
1tsksambal oelek

Metoder/steg

  • Koka äggen i 7 – 8 minuter (ska vara hårdkokta), låt dem svalna.
  • Skär räkorna i bitar.
  • Skala och hacka äggen.
  • Blanda ihop kesella, minifraiche, senap, gräslök, dill, salt och sambal oelek.
  • Rör ner äggen och räkorna.
  • Låt stå kallt innan servering.
  • Om röran blir för tjock kan du blanda ut den med lite lättfil.
  • Servera till buffé eller på rostat bröd som förrätt (blir ca 8 st).

vrig information

8 port (som förrätt)

2 p/p

Omdmen