Bulgursallad a la Italia

torsdag 24 september 2009

Beskrivning:

En vansinnigt god sallad som passar perfekt till buffébordet.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
4dlvatten
2dlbulgur
½ grönsaksbuljongtärning
1klyftaisbergssallad
1 röd lök
4 soltorkade tomater i olja
10 gröna oliver
100gfetaost
10cmgurka
2mskpesto
2mskbalsamvinäger
1mskolivolja
  italiensk salladskrydda

Metoder/steg

  • Skär salladen i bitar och skölj den ordentligt.
  • Skär rödlöken och de soltorkade tomaterna i strimlor.
  • Dela oliverna och skär fetaosten i tärningar.
  • Skär gurkan i små fina tärningar.
  • Blanda samman allt i en skål.
  • Koka upp vatten och buljongtärning.
  • Tillsätt bulgur och tillaga enligt bruksanvisningen på förpackningen.
  • Blanda ner den något avsvalnade bulguren i salladen.
  • Smaksätt med pesto och övriga smaksättare.

vrig information

6 port

4,5 p/p

Omdmen