Fiskburgare

söndag 13 september 2009

Beskrivning:

Väldigt lättgjorda och mättande fiskburgare.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
300grtorskfilé eller annan vit fisk
1mskhummerfond
1 ägg
5skivorfranska
2krmsalt
1krmvitpeppar
2mskströbröd
2mskolja
4 hamburgerbröd
  sallad
  tomat

Metoder/steg

  • Skär fisken i bitar och lägg dem i en matberedare.
  • Kantskär franskskivorna.
  • Tillsätt fond, ägg, bröd, salt och peppar och kör till en jämn smet.
  • Forma till hamburgare, panera dem i ströbröd.
  • Stek dem i olja i ca 5 minuter.
  • Lägg burgarna i brödet med sallad, tomat och örtdressing.

vrig information

4 port

6 p/p

Omdmen