Balsammarinerad broccoli

söndag 30 augusti 2009

Beskrivning:

En perfekt sidosallad att bjuda till kött, kyckling eller fisk. Passar även perfekt att ha på buffébordet.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
200gfryst broccoli
  vatten
  salt
½ röd lök
50gfetaost
  örtagårdskrydda

Metoder/steg

  • Förväll den frysta broccolin, enligt förpackningen, i salt och vatten.
  • Skala och skiva den röda löken.
  • Skär fetaosten i mindre bitar.
  • Blanda samman allt i en salladsskål och krydda ganska rejält med örtagårdskrydda.
  • Blanda ihop en balsamvinägrett och häll den över broccolin och blanda om.
  • Låt dra en stund innan servering.

vrig information

4 port

1,5 p/p

Omdmen