Hallonkräm

måndag 17 augusti 2009

Beskrivning:

Ett otroligt gott sätt att ta tillvara på sommarens härligt goda hallon.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
300grhallon
4dlvatten
½-1dlströsocker
 Redning:
2mskpotatismjöl
4mskvatten

Metoder/steg

  • Blanda hälften av hallonen med vatten och socker.
  • Koka upp och låt sjuda samman i ca 5 minuter.
  • Ta kastrullen från värmen.
  • Vispa ner redningen i en fin stråle under omrörning.
  • Låt krämen koka upp under omrörning bara tills den blir tjock.
  • Låt svalna och rör ner resten av hallonen.
  • Servera med mjölk.

vrig information

4 port

2 p/p

Omdmen