Potatissallad a la Italia

måndag 27 juli 2009

Beskrivning:

Fantastiskt gott!
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
1brkinlagd rund delikatesspotatis (ca 700 g)
1dlgröna oliver
100gmozzarellaost
4 soltorkade tomater i olja
1näveruccolasallad
1näveharicots verts
1litenröd lök
  örtagårdskrydda

Metoder/steg

  • Låt potatisen rinna av och dela dem.
  • Koka haricots verts i lättsaltat vatten i några minuter, spola sedan under kallt vatten och låt rinna av.
  • Dela haricots vertsen i 2 – 3 bitar/böna.
  • Skiva de soltorkade tomaterna och skär rödlöken tunt.
  • Skär mozzarellaosten i mindre bitar.
  • Blanda samman allt utom ruccolan.
  • Häll över en hallonvinägrett som smaksatts med örtagårdskrydda och blanda samman med potatisen.
  • Lägg ruccolan på ett stort serveringsfat och lägg sedan potatissalladen ovanpå.
  • Servera till grillat kött eller kyckling.

vrig information

8 port

3 p/p

Omdmen