Fiskardotterns röra

onsdag 01 juli 2009

Beskrivning:

En fiskröra som jag gjort utifrån de ingredienser jag hade hemma i kylskåpet o det blev jättegott. Passar perfekt på en hård tunnbrödsmörgås.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
3stganska stora rökta fiskar (sik el abborre)
3stägg
dlcitronmajonnäs
1 röd lök
½dlfinhackad dill
  citronpeppar

Metoder/steg

  • Rensa fiskarna noga och finfördela dem i små bitar.
  • Hårdkoka äggen, skala och hacka dem i mindre bitar.
  • Finhacka den röda löken.
  • Blanda allt i en stor skål
  • Smaka av med citronpeppar och finhackad dill.
  • Använd röran som pålägg på en hård- eller mjuk smörgås.

Omdmen