Baconlindade kycklingrullader

söndag 21 juni 2009

Beskrivning:

Fantastiskt gott! Dessutom lättlagat...!
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
4 kycklingfiléer
  salt
  svartpeppar
1pktfärskost med paprika och chili
1pktbacon
600gpotatis
1 gul lök
2msksmör
1mskfärsk rosmarin

Metoder/steg

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Dela varje kycklingfilé i två delar, gärna på längden. Dela de sedan så att det blir en ficka.
  • Platta till och salta och peppra lätt.
  • Bred 1-2 tsk ost på varje kycklingfilé och rulla ihop, snurra en baconskiva runt kycklingfilén.
  • Skala och skär potatis och gul lök i tunna skivor, använd gärna i matberedare med skärskiva. Lägg över i en smord ugnssäker form.
  • Salta lätt och klicka över smör i små tärningar.
  • Lägg rulladerna på potatisbädden och strö över rosmarin. Stek i mitten av ugnen, cirka 30 - 35 minuter. Kontrollera att kycklingen är genomstekt och köttsaften ofärgad.

vrig information

4 port

8 p/p

225° i 30 - 35 minuter

Omdmen