Exotisk kycklingpanna

söndag 07 juni 2009

Beskrivning:

Snacka om snabbmat - på 15 minuter är den här goda grytan klar - den tillagas under tiden som riset kokar.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
4 kycklingfiléer
1tskflytande margarin
1 vitlöksklyfta
1-2tskingefärspulver
6 soltorkade tomater
2mskmango chutney
2dlhönsbuljong
2dlmatlagningsgrädde
2mskmaizena redning
  salt
  vitpeppar
  kött- och grillkrydda
  hackad persilja

Metoder/steg

  • Skär filéerna i bitar, gärna på längden.
  • Bryn köttet i det flytande margarinet och krydda med salt, vitpeppar och kött- och grillkrydda.
  • Skär de soltorkade tomater i strimlor.
  • Häll på buljongen och grädden.
  • Tillsätt pressad vitlök, ingefära, tomaterna och mango chutneyn.
  • Låt puttra under lock på svag värme tills köttet är genomstekt, ca 10 – 15 minuter.
  • Smaka ev. av såsen med mer salt och peppar.
  • Strö över persilja och servera med kokt potatis eller ris och en blandad sallad.

vrig information

4 port

4 p/p

Omdmen