Bakad potatis

måndag 01 juni 2009

Beskrivning:

En god o nyttig rätt som man kan variera i all oändlighet med olika goda röror till. Här med en klick fraiche i tillsammans med grillspett på fläskfilé, örtsås och en god sallad.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
4 bakpotatisar

Metoder/steg

  • Börja med att tvätta potatisen om det behövs.
  • Vira ugnsfolie runt potatisen men lämna en öppning upptill.
  • Skär ett stort kryss ganska djupt i potatisen (så att potatisen inte ”exploderar” i ugnen).
  • Lägg folieknytena på en långpanna.
  • Baka potatisen mitt i ugnen i drygt 1 timme i 225°. Känn med provsticka att dem är klara.
  • Servera med en god röra.

vrig information

4 port

2 p/p

225° i drygt 1 timme

Omdmen