Pollykaka

onsdag 13 maj 2009

Beskrivning:

Helt fantastiskt gott! Kan verkligen rekommenderas :)
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
3 ägg
2dlströsocker
100gsmör
200gmarabou mjölkchoklad
½dlvetemjöl
1påsePolly godis (original – ca 220 g)

Metoder/steg

  • Vispa ägg och socker poröst.
  • Smält under tiden smöret i en kastrull.
  • Lägg i chokladen som du brytit i mindre bitar och rör tills chokladen smält och blandats samman med smöret.
  • Blanda den smälta chokladsmeten ner i äggsmeten.
  • Tillsätt vetemjölet och rör om ordentligt.
  • Häll i Pollyn i smeten.
  • Häll smeten i en smord och bröad springform (med avtagbara kanter).
  • Grädda mitt i ugnen i 175° i ca 25 minuter.
  • Servera med lättvispad grädde.

vrig information

12 port

7,5 p/p

175° i 25 minuter

Omdmen