Panerad squash

fredag 08 maj 2009

Beskrivning:

Supergott! Minns att jag fick panerad squash hos min faster i tonåren och att det var så otroligt gott. Tänk att det gick ca 25 år innan jag kom mig för att testa det själv...

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
½-1 squash
1 ägg
1dlströbröd
  salt
  aromat
2msksmör

Metoder/steg

  • Skär squashen i 5 – 6 mm tjocka skivor.
  • Vänd i uppvispat ägg.
  • Blanda samman ströbröd med kryddorna.
  • Vänd squashen sedan i ströbrödblandningen.
  • Stek i smör på medelstark värme i nån minut per sida.

vrig information

4 port

2 p/p

Omdmen