Ananaspaj

söndag 26 april 2009

Beskrivning:

En sån där lagom söt och sliskig paj som passar perfekt efter en god middag. Supergott!
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
150grsmör
1dlsocker
1tskbakpulver
3dlmjöl
 Fyllning:
1brkkrossad ananas (425 gr)
2dllätt creme fraiche
1 ägg
¾dlsocker
1tskvaniljsocker

Metoder/steg

  • Blanda ingredienserna i pajdegen och tryck ut degen i en eldfast form.
  • Låt ananasen rinna av väl.
  • Blanda creme fraiche, ägget, sockret och vaniljsockret.
  • Rör ned ananasen och bred ut massan över pajdegsskalet.
  • Grädda pajen i 200° i 35 minuter.
  • Servera pajen ljummen med en klick hårdvispad grädde.

vrig information

10 port

6 p/p

200° i 35 minuter

Omdmen