Kokosbollar

tisdag 21 april 2009

Beskrivning:

Härliga kokosbollar (el fyrkanter) med fluffigt skum och kokos *mums* Lika goda som enkla att göra.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
2 äggvitor
3kkpströsocker
2kkpflorsocker
3kkpkallt vatten
2mskgelantinpulver
1påsekokos
  kakao

Metoder/steg

  • Blanda äggvitorna, sockret, florsockret och 1 kkp vatten.
  • Koka 2 kkp vatten och vispa ner gelantinpulvret.
  • Blanda alla ingredienser.
  • Vispa i 30 minuter i en hushållsassistent.
  • Bred smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna och låt vila i 30 minuter i kylskåpet.
  • Blanda kokos och kakao på en tallrik.
  • Ta upp "smeten" ur långpannan med hjälp av bakplåtspappret som du tar upp.
  • Skär "smeten" i rutor och doppa i kokosblandningen.
  • Kan frysas.

vrig information

42 st

2 p/p

Omdmen