Fiskbiffar

tisdag 14 april 2009

Beskrivning:

Jättegoda och riktigt lätt att göra - sånt gillar jag :)
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
200gkoljafilé
200glaxfilé
5-6tskpotatismjöl
2 äggvitor
  salt
  vitpeppar
3mskhackad gräslök
6mskströbröd
3mskmargarin

Metoder/steg

  • Tina fisken helt om den varit fryst.
  • Mixa den i en matberedare.
  • Blanda ner potatismjöl, äggvitor och smaka av med salt och vitpeppar.
  • Rör samman allt och blanda ner hackad gräslök.
  • Forma 8 biffar.
  • Vänd i ströbröd och stek i margarin i 4 minuter/sida.
  • Servera med romsås, kokt potatis och kokta grönsaker.

vrig information

4 port

3 p/p

 

Omdmen