Fyllda kycklingfiléer

torsdag 09 april 2009

Beskrivning:

Otroligt smakrikt o detta gick hem hos hela familjen.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
3 kycklingfiléer
1mskdragon
3dlriven prästost
  smör
  salt
  vitpeppar
 Sås:
1 röd paprika
½ purjolök
3dlmini matlagningsgrädde 5 %
2 vitlöksklyftor
3mskmango chutney
  salt
  svartpeppar

Metoder/steg

  • Dela kycklingfiléerna i 2 – 3 bitar/filé.
  • Skär en skåra i dem och fyll med riven prästost samt lite dragon, vik ihop.
  • Smält smöret i stekpannan och stek dem gyllenbruna på båda sidor. Skölj ej ur stekpannan.
  • Smörj en eldfast form och lägg i kycklingfiléerna.
  • Strö över den rivna osten som är kvar.
  • Strimla purjolöken och paprikan och fräs detta på svag värme.
  • Häll på grädd, pressa i vitlöken och smula i resten av dragonen samt tillsätt mango chutney.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Häll såsen över filéerna och gratinera i ugnen 225° i 20 – 25 minuter. 
  • Servera ris eller färsk pasta och en god påsk till.

vrig information

4 port

7 p/p

225° i 20 – 25 minuter

Omdmen