Champinjonstuvning

onsdag 08 april 2009

Beskrivning:

Det blir en väldigt smakrik sås när man använder sig av frysta champinjoner.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
300gfrysta champinjoner
2msksmör
1dlmini matlagningsgrädde
2mskvetemjöl
2dllättmjölk
  salt
  vitpeppar

Metoder/steg

  • Tina svampen och skär den ev. i mindre bitar
  • Fräs svampen i matfettet, utan att den tar färg, i en kastrull.
  • Häll ner mjölken och låt koka samman.
  • Tillsätt matlagningsgrädden.
  • Blanda samman mjöl och lite vatten i en redningsburk och skaka om ordentligt.
  • Häll ner i kastrullen och vispa/rör om ordentligt så det inte klumpar sig.
  • Låt sjuda i några minuter.
  • Smaka av med kryddor.

vrig information

4 port

2,5 p/p

Omdmen