Smulpaj med rabarber

måndag 11 augusti 2008

Beskrivning:

Hittade på det här receptet i somras när jag var sugen på en rabarberpaj. Mums.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
dlhavregryn
dlvetemjöl
75grsmör
2mskströsocker
 Fyllning:
400grrabarber
1dlströsocker
2mskpotatismjöl

Metoder/steg

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Blanda samman havregryn, socker och smör till en deg.
  • Skala rabarbern och dela den i 1½ cm stora bitar.
  • Lägg rabarberbitarna i formen och strö över strösocker och potatismjöl.
  • Fördela smuldegen över och grädda mitt i ugnen i ca 25 – 30 minuter.
  • Servera med marsansås.

vrig information

6 port

5 p/p

225° i 25 - 30 minuter

Omdmen