Gräddig kycklinggryta

lördag 24 januari 2009

Beskrivning:

En klassisk o väldigt enkel kycklinggryta som passar de flesta.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
4 kycklingfiléer
dlmini matlagningsgrädde
2dlfraiche 8 %
1brkchampinjoner eller annan svamp
  salt
  vitpeppar
  kött- och grillkrydda
  soya

Metoder/steg

  • Dela varje kycklingfilé i 4 - 6 bitar.
  • Stek kycklingfiléerna i en stekpanna på spisen.
  • Krydda.
  • Lägg över allt i en gryta.
  • Häll i svampen i grytan.
  • Häll över fraiche och matlagningsgrädde.
  • Smaka av med soya.
  • Låt puttra i minst 20 minuter.
  • Servera med ris eller pasta.

vrig information

4 port

5 p/p

Omdmen