Italiensk bulgursallad

fredag 23 januari 2009

Beskrivning:

En otroligt god och dessutom vacker sallad som passar till mycket.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
5 körsbärstomater
1 avokado
125grmozzarella
3nävarfärsk spenat
1portbulgur
5 färska basilika blad
  flingsalt

Metoder/steg

  • Koka bulguren enligt förpackningen (koka med en bit grönsaksbuljongtärning för godare smak).
  • Låt bulguren svalna.
  • Dela tomaterna och skiva mozzarellan.
  • Dela avokadon, ta bort kärnan och skär köttet i mindre bitar.
  • Strimla basilikan.
  • Lägg allt i en salladsskål och blanda väl.
  • Strö över lite flingsalt.

vrig information

4 port

4 p/p

Omdmen