Grova scones

fredag 23 januari 2009

Beskrivning:

Lika gott som vanliga scones men lite nyttigare.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
4dlvetemjöl
3dlgrahamsmjöl
½dlvetekli
½dlhavregryn
½tsksalt
4tskbakpulver
4dllättfil eller lättmjölk

Metoder/steg

  • Blanda alla de torra ingredienserna och rör därefter ner filen eller mjölken.
  • Forma degen till scones i önskad storlek.
  • Nagga och skåra varje scones i fyra delar.
  • Grädda dem i mitten av ugnen i 225° i cirka 12 minuter.
  • Låt de svalna på galler.

vrig information

16 bitar

2 p/p

225° i 12 minuter

Omdmen