Havets tartar med rom

fredag 23 januari 2009

Beskrivning:

Helt fantastiskt gott!
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
100grkallrökt lax
100grskalade räkor
1dlkesella, 1 %
1mskfinhackad gräslök
1mskfinhackad dill
1tsksvensk senap
4mskrom
6stgrov franska

Metoder/steg

  • Hacka laxen och räkorna.
  • Blanda kesella, gräslök, dill och senap.
  • Rör i lax och räkor.
  • Forma till 6 ovala bollar.
  • Toppa med löjrom och ev. några gräslöksstrån.
  • Servera på eller till rostad grov franska som du kantskurit och sedan delat tvärsöver.

vrig information

6 port

2 p/p

Omdmen