Brunpepparkaka i långpanna

lördag 09 augusti 2008

Beskrivning:

Superenkelt mjukbröd i långpanna som de allra flesta klarar av.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
8dllättfil
8dlströsocker
3tskkanel
3tskmalda nejlikor
1mskbikarbonat
10dlvetemjöl
150grmargarin

Metoder/steg

  • Smält margarinet och låt det svalna.
  • Blanda de torra ingredienserna och häll sedan över filen, i omgångar, och blanda väl.
  • Häll till sist över margarinet.
  • Häll smeten i en smord långpanna.
  • Grädda i 175° nederst i ugnen i ca 60 minuter.
  • Skär kakan först i längder och sedan i 42 st portionsbitar innan den fryses ner.

vrig information

42 st

2,5 p/p

175° i ca 60 minuter

Omdmen