Tacopaj

söndag 30 november 2008

Beskrivning:

Jättegott som passar perfekt att äta på fredagkväll!
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
50grflytande margarin
2dlmjöl
½dlgrahamsmjöl
125grlätt kesella 10 %
2mskvatten
1krmsalt
 Fyllning:
400grköttfärs
1påsetaco kryddmix
2 tomater
1 paprika
1 liten lök
2dlfraiche
4mskfettfri majonnäs
2dlriven ost, 10 %

Metoder/steg

  • Blanda till degen och låt den vila i kylskåp en halvtimme.
  • Bred ut degen i en pajform och nagga med en gaffel.
  • Förgrädda skalet i 7 minuter i 200°.
  • Stek köttfärsen och blanda med kryddmixen.
  • Skiva tomaterna och skär paprikan och löken i ringar.
  • Fyll färsblandningen i pajskalet, lägg på paprika och lök.
  • Lägg till sist de skivade tomaterna överst.
  • Blanda fraiche, majonnäs och riven ost.
  • Bred blandningen över pajen, grädda ca 30 minuter i 200°.

vrig information

6 port

6 p/p

200° i 7 + 30 minuter

Omdmen