Krabbmums

söndag 16 november 2008

Beskrivning:

Otroligt gott som förrätt - röran kan man även använda i små krustader el liknande och behöver inte gratineras.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
4skivorfranska
1brksalladskrabba
½dlfettfri majonnäs
1dlfraiche
1dlröd inlagd paprika
1dlpurjolök
½dldill
  salt
  svartpeppar

Metoder/steg

  • Låt salladskrabban rinna av väl.
  • Finhacka purjolöken och den röda inlagda paprikan.
  • Finklipp dillen.
  • Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och svartpeppar.
  • Skär bort kanterna på franskskivorna och fördela blandningen ovanpå.
  • Gratinera i 225° i ca 15 minuter.

vrig information

4 port

2,5 p/p

225° i 15 minuter

Omdmen