Italiensk Forzasallad

lördag 18 oktober 2008

Beskrivning:

Passar både som sidosallad som till förrätt.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
4 tomater
1 röd lök
150grmozzarella
2mskolivolja
  salt
  svartpeppar
  färsk basilika

Metoder/steg

  • Skala och skiva rödlöken tunt.
  • Salta lökskivorna ganska rikligt och lägg i en sil. Saltet drar ur en hel del av det beska.
  • Dela tomaterna och gräv bort sörjan av kärnor inuti.
  • Skär tomathalvorna i remsor och lägg upp på ett fat.
  • Spola saltet av löken och skaka av så mycket vatten som möjligt.
  • Sprid löken över tomaterna.
  • Peppra lätt och droppa över olivoljan, salta lätt.
  • Skiva mozzarellan och lägg över några blad färsk basilika.

vrig information

4 port

5 p/p

Omdmen