Spenat i saffranssås

söndag 28 september 2008

Beskrivning:

En annorlunda variant på stuvad spenat men riktigt gott.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
250grdjupfryst spenat
½litengul lök
msksmör
1pktsaffran
dllättmjölk
2mskljus maizenaredning

Metoder/steg

  • Tina, grovhacka och pressa vätskan ur spenaten.
  • Finhacka löken.
  • Fräs spenat och lök i lite matfett i en kastrull.
  • Rör i saffran.
  • Späd med mjölken, lite i taget.
  • Red av med maizenaredning.
  • Servera med ex citronglaserad laxfilé och pressad potatis.

vrig information

4 port

1,5 p/p

Omdmen