Marinerad haricots verts

söndag 28 september 2008

Beskrivning:

Det är en jättegod smak åt dessa, pga både vinägern och löken. Passar lika bra som sido sallad som på buffébordet.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
1förpfryst haricots verts
  vatten
  salt
1 silverlök
3mskolivolja
1-2mskrödvinsvinäger
  salt
  citronpeppar

Metoder/steg

  • Tina de frysta bönorna, enligt förpackningen, i salt och vatten.
  • Skala och skiva silverlöken.
  • Lägg bönorna på ett uppläggningsfat och lägg löken ovanpå.
  • Blanda samman marinaden och häll den över löken och bönorna.
  • Låt dra en stund innan servering.

vrig information

6 port

1,5 p/p

Omdmen