Tacos med köttfärsfyllning

söndag 21 september 2008

Beskrivning:

Modern "plockmat" som älskas av alla, eller hur?! Här lite av tillbehören som serveras till.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
500grköttfärs
msksmör
1påsetacokryddmix
dlvatten
 Tillbehör:
1förptacoskal
  sallad
12cmgurka
2 tomater
1 lök
1brkmajs (liten burk)
1 banan
  jordnötter
  russin
2dlriven ost 10 %

Metoder/steg

  • Bryn köttfärsen i matfettet.
  • Tillsätt kryddmixen och rör om.
  • Tillsätt vattnet och låt allt sjuda 5 – 10 minuter på svag värme, rör om då och då.
  • Under tiden hackar du gurka, tomater, lök, sallad, banan och river osten.
  • Lägg tillbehören i skålar (var för sig).
  • Värm tacoskalen, lätt isärdragna med pappkilen kvar, i ugn, 175° i ca 2 – 3 minuter.
  • Var och en tar de tillbehör man vill i tacoskalen.
  • Servera även guacamole, jalapenôs samt tacosås i valfri styrka till.

vrig information

6 port

Omdmen