Smal pajdeg

söndag 21 september 2008

Beskrivning:

Jag använder alltid den här smala pajdegen när jag gör varma matpajer. Den är god och inte alls lika onyttig som många andra degar.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
50grflytande margarin
2dlmjöl
½dlgrahamsmjöl
125grlätt kesella 1 %
2mskvatten
1krmsalt

Metoder/steg

  • Blanda samman degen och ställ kallt i ca 30 minuter.
  • Tryck ut degen i en pajform och nagga.
  • Förgrädda pajskalet i 200° i cirka 7 minuter.
  • Fyll sedan pajskalet med valfri fyllning.
  • Tänk på att det här skalet ej passar till kall paj.

vrig information

6 port

3,5 p/p

200° i 7 minuter

Omdmen