Mexikansk kycklingpaj

söndag 31 augusti 2008

Beskrivning:

En otroligt god och mättande paj med smak från den mexikanska köket.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
50grflytande margarin
2dlmjöl
½dlgrahamsmjöl
125grlätt kesella 1 %
2mskvatten
1krmsalt
 Fyllning:
½ grillad kyckling
  färska champinjoner
1 gul lök
msksmör
100grlight philadelphiaost
½-1brksalsa medium
½-1brkgreen chili
2dlriven ost 10 %

Metoder/steg

  • Blanda degen och låt stå kallt i ca 30 minuter.
  • Förgrädda pajskalet i 200° i cirka 7 minuter.
  • Bena ur den grillade kycklingen och dela köttet i mindre bitar.
  • Hacka löken och skiva champinjonerna.
  • Bryn löken och champinjonerna i smöret.
  • Blanda i kyckling, salsa och philadelphia ost, rör om och låt osten smälta.
  • Bred ut röran i det förgräddade pajskalet.
  • Bred ut green chili (efter smak) ovanpå.
  • Strö över riven ost och gratinera i 175 – 200° tills allt fått färg, ca 10 – 20 minuter.

vrig information

6 port

7 p/p

200° i 7 minuter + 175 – 200° i ca 10 – 20 minuter

Omdmen